Aicinām Jūs iepazīt "Skrīveru saldumu" piedāvājumu, kas noteikti priecēs ikvienu kārumnieku! Mūsu saldumu kolekcija sastāv no dažādām unikālām garšām, kas radītas ar lielu rūpību un mīlestību, izmantojot tradicionālās receptes un kvalitatīvus Latvijā audzētus un ražotus produktus. Mūsu saldumu izvēle ir plaša un daudzveidīga - no mīkstiem un maigiem saldumiem līdz krāsaiām un sulīgām konfektēm. Katrs no mūsu produktiem tiek rūpīgi pagatavots, izmantojot tikai labākās sastāvdaļas un tradicionālās ražošanas metodes. Mēs uzskatām, ka tikai augstas kvalitātes sastāvdaļas un mākslinieciska pieeja var nodrošināt unikālu un garšīgu piedzīvojumu mūsu klientiem. Katrs "Skrīveru saldumu" našķis ir vairāk kā tikai kārumi - tas ir mazs gabaliņš no mums, kas mēģinām iemiesot Latvijas garšu un tradīcijas. Mūsu saldumi ir piemēroti gan ikdienas baudīšanai, gan arī kā dāvana tuviem un mīļiem cilvēkiem.
Ja vēlaties izbaudīt dažādu Latvijā ražotu saldumu un gardumu unikālo garšu, aicinām Jūs iepazīt "Skrīveru saldumu" piedāvājumu un izbaudīt ceļojumu garšu pasaulē!
Saldumu uzņēmums „Skrīveru saldumi” tika dibināts pirms 15 gadiem Skrīveros. Uzņēmumu dibināja sieva un vīrs - Iveta un Normunds Audziši, kuri konfekšu ražošanas tradīcijas pārņēma no vecākiem.
Šobrīd „Skrīveru saldumi” var lepoties ar plašu saldumu un dažādu našķu piedāvājumu, jo kompānija piedāvā ne tikai populārāko produktu „Skrīveru Gotiņu”, bet daudz dažādus citus produktus. Piedāvājumā ir gan dažādi našķi, kas ir pilni ar cukuru, gan veselīgāki saldumi, piemēram, proteīna batoniņi. „Skrīveru saldumi” nemitīgi attīstās un ražo dažādus saldumus augstā kvalitātē un plašā sortimentā no šokolādes, žāvētiem augļiem, riekstiem, sēkliņām, sukādēm un citiem vērtīgiem gardumiem.
Saldumu kombināts nemitīgi ieieš jaunus saldumus un produktus savā sortimentā. Lielākā daļa saldumu ir roku darbs, kas piešķir īpašu garšu un vērtību produkcijai.
Skrīveros ir pieejamas arī ekskursijas un ražotnes apmeklētājiem ir iespēja pamēģināt pašiem ietīt savas konfektes tieši tā, kā to dara darbinieki ikdienā, darba procesā, kā arī veidot marcipāna figūriņas, uzzināt un nobaudīt jaunumus.