facebook

Vela Shape iepazīšanās procedūra salonā "AH Body Therapy"

Jauns

Masāžu studijā "AH Body Therapy" Jūs varat veikt masāžu ar Vela Shape ierīci, kas ir inovatīva sievietes skaistuma atjaunošanas metode. Vela Shape ierīce palīdzēs atgūt figūru pēc dzemdībām, savilkt vēderu, atbrīvoties no celulīta un tauku uzkrāšanās. Jums ir iespēja iegūt tvirtu augumu bez stundām ilgiem treniņiem sporta zālē un diētām! Vela Shape iekārta darbojas ar optisko un radiofrekvenču enerģiju kombināciju, kas dziļi iekļūst šūnās un palīdz cīnīties ar liekajiem taukiem un celulītu. Vela Shape ierīce apvieno 4 metodes: Radioviļņi (iekļūst 1 cm dziļumā un noārda taukus, uzlabo ādas tekstūru un aktivizē kolagēna ražošanu); Infrasarkanais starojums (samazina zemādas tauku slāni, sasildot audus līdz 2 cm dziļumam); Vakuuma masāža stimulē limfas plūsmu un asinsriti; Rullīšu masāža paaugstina vakuuma efektivitāti un veicina limfodrenāžu.

Pirms procedūras Jūs saņemsiet speciālista konsultāciju, kuras laikā tiks noteikta intensitāte atkarībā no ķermeņa zonas un problēmas dziļuma, kā arī izvēlēta programma.

 

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Speciālista konsultācija un Vela Shape procedūra – 40 min.;
  • Bezmaksas autostāvvieta procedūras laikā;

Svarīgi:

Obligāta iepriekšēja rezervācija, kuru atcelt varat ne vēlāk kā 24 stundas iepriekš. Pāris dienas pirms plānotās procedūras izvairieties no asins šķidrinātājiem, piemēram, aspirīna un nelietojiet nekādus krēmus, losjonus un eļļas zonās, kur plānojat veikt procedūru.Kontrindikācijas: Implantu vai elektrokardiostimulatora klātbūtne, nesen veiktas operācijas vai jebkādas invazīvas procedūras, dziļa asinsvadu tromboze, infekcijas, artrīts, sirds nepietiekamība, paaugstināta kapilāru sieniņas jūtība, tromboflebīta un varikozo vēnu paplašināšanas gadījumi, grūtniecība, smags veselības stāvoklis.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "AH Body Therapy" – Cēsu iela 31, Rīga, (5. ieeja, 5k3, 2. stāvs, durvju kods 5022#, kab. Nr.2) Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 40 min.
Personu skaits: 1
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Visa ķermeņa
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

25,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +25

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
AH Body Therapy
+371 26820848 / ahbodytherapy@inbox.lv
Komentāri